maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kieltäytyminen

Total denial

Kellot on siirretty, mutta muuten kieltäydyn ajattelemasta koko asiaa. Mitä enemmän sitä ajattelen, sen rankemmalta se tuntuu. En ajatellut viime keväänäkään ja se toimi. Tuntui helpommalta. Ehkä tälläkin kerralla.


Lomaa olisin kaivannut vielä yhden päivän lisää. Uni on maistunut ja olo on ollut kerrassaan saamaton. Pyykki pesemättä, imuria en käyttänyt. Valokuvauskaan ei tuntunut onnistuvan. Jostain pitäisi löytyä inspiraatio, sillä suunnitelma on ja tarvikkeet hankittu. Maalaushomma odottaa. Kun vain jaksaisi ryhtyä.

12 kommenttia:

 1. Muutama päivä ei riitä palautumiseen, kun takana on monta kuukautta ylikierroksilla käyvää työmyllyä. Onneksi sait kumminkin nämä päivät! Tsemppiä huomisaamuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on olo kohentunut kummasti. Ehkä pääsiäisen voimattomuus ja huilaaminen auttoi.

   Poista
 2. Kunpa voisit ottaa ainakin yhden työpäivän viikossa ikään kuin loman kannalta. Vaikka helpommin sanottu kuin tehty. K-pennut lähettävät sinulle rakkaita terveisiä: olet maailman ihanin kissanpentujen kiipeilyteline. Joka siinä sivussa napsit kuvia satamäärin, vaikka kuvattavat tekevät säälimättä kaikkensa saadakseen kuvaamisen mahdottomaksi. (Mutta aina se ja tämä kuva onnistuukin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissanpentujen kiipeilytelineenä oleminen olikin pääsiäisen kohokohta, vaikka silloinkin väsytti.

   Poista
 3. Jaksuja sulle, onneksi edessä lyhyt viikko. Mulla on onni olla lomalla, mikä onkin hyvä kun pyhät menivät nukkuessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti loma on ollut virkistävä! Aurinko ainakin on piristänyt täällä.

   Poista
 4. Samat fiilikset. Olen vain ollut ja levännyt. Kaupassakaan en jaksanut käydä koko viikonloppuna.

  VastaaPoista
 5. Kyllä se kirpaisee, kun pitää nousta tuntia aikaisemmin. Tänään lohdutti kuitenkin oikein kaunis aamu ja upea nouseva aurinko :)

  VastaaPoista
 6. Aamuisin tuo tuntikin rassaa, mutta onneksi mennään valoisampaa kohti. Eipä täälläkään tullut tehtyä mitään muuta kuin imuroitua pahimmat hiekat. Kiva pölykerros koristaa joka paikkaa edellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut ovat vaikeita, mutta nyt kun on jo viikko harjoiteltu, niin helpottaa.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.