lauantai 12. maaliskuuta 2016

Näkymiä

hotelleista

Vietin viime viikon kursseilla. Matkustin kurssipaikalle maanantaina ja kotiuduin eilen. Pitkä ja uuvuttava reissu. Kurssipäivät venyivät, uudet maisemat, ympäristö, ihmiset ja vieraan kielen puhuminen uuvuttavat enemmän kuin tavallinen työviikko.

Näkymä hotelli Bergse Bossenin ikkunasta. 
Viimeiseen kurssipäivään toi draamaa se, ettei minulle oltukaan varattu hotellihuonetta viimeiseksi yöksi. Kurssi kun loppui torstaina siihen aikaan, etten viimeiselle lennolle olisi ehtinyt. Matkatoimisto buukkasi nopeasti uuden huoneen uudesta hotellista, mutta kun saavuin paikalle ei varausta löytynyt. Olivat tehneet varauksen vasta tulevaksi yöksi. Onneksi tilaa kuitenkin löytyi ja pizzataksi toimi.

Holiday Inn - lähellä Schipollin lentokenttää. 

Myöhäisen saapumisen vuoksi vietin vielä yhden yön pois kotoa, vanhemmillani. Tuntuu kun olisi ollut poissa ikuisuuden. Ehkä sen tunteen aiheutti viisi yötä ja kolme eri sänkyä. Ja sen kyllä päätin, että jatkossa otan oman (litteän) tyynyn mukaan minne tahansa matkustankin.

16 kommenttia:

 1. Oma tyyny matkassa on hyvä juttu, ainakin jos on huomannut kohteiden suosivan niitä paksuja tiiliskiviä. Itse olen jo vuosikausia ottanut ikean halvan tyynyn matkaan ja jättänyt sen sitten lähtiessäni hotelliin. Ainakin jos/kun matkalaukku on ollut täynnä :D

  Oma sänky on ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni jokaisessa hotellissa on ollut minulle liian paksu tyyny. Nyt täytyy vain muistaa totetuttaa tämä ajatus kun seuraava matka koittaa.

   Poista
 2. Matkat ovat hauskoja, avartavia, virkistäviä, mutta samalla uuvuttavia, ja kotiin tulo on aina parasta.

  VastaaPoista
 3. Matkalla kotoisuutta tuo oma tyyny omaa sänkyä odotellessa :)

  VastaaPoista
 4. Matkoilla ikävintä on kissaseuran puute. Ehkä jopa ainoa ikävä asia, jos hyvä säkä käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä matkalla en nähnytkään kissan kissaa. Siis moneen päivään!

   Poista
 5. Vau mikä vehreys ekasta huoneesta. Olipa tyhmää kämmäilyä. Onneksi olet kotona eikä tarvi kai ihan heti taas matkustella! Se on voimia vievää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vehreää, vihreää ja narsissit kukkivat! Ulkona olisi ollut mukava olla pidemmän aikaa. Noin 10 minuutin kävelyllä kävin tutorini kanssa, hollaintilaisella hautausmaalla!

   Poista
 6. Reissuissa ja varsinkin työreissuissa on kotiintulo aina parasta, vaikka olisi kuinka hyvin järjestetty ja lyhyt matka. Minulle hotellien tyynyt ovat yleensä liian pehmeitä, koska nukun kotona sellaisella Ikean "tempurilla", joka on todella kova.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisessä hotellissa tyynyjä oli kahta laatua, pehmeää ja kovaa. Vaan korkeita olivat molemmat, eikä kyllä se kovakaan ollut tempurin kaltainen.

   Poista
 7. Niin kyllä matkailu avartaa ja joskus myöskin yllättää.

  VastaaPoista
 8. Matkustaminen avartaa?? Vaan ei päde työmatkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ihanaa, jos työmatkoillakin olisi vapaa-aikaa. Silloin tilanne voisi olla toinen.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.