lauantai 19. maaliskuuta 2016

Palapeli matkalaukussa

Paras ostos

Kotilauantai. Pitkästä aikaa. Saa nähdä maltanko pysyä sisällä vai houkutteleeko aurinko jossain vaiheessa ulos. Toistaiseksi pyjama on pysynyt päällä ja kiireisten viikkojen jälkeinen raivaustyö on käynnissä. Siihen kuuluu matkalaukun purku, vaikka matkastakin on aikaa jo viikko. Tunnustan, minä olen läjittäjä enkä laita tavaroita paikoilleen heti.
Vaan jotain hyötyä tästäkin ominaisuudesta - ehkä. Voin nimittäin antaa hyvin vinkin. Matkalaukun pakkaaminen ja purku on äärimmäisen kätevästi hoidettu kun pakkaa vaatteensa ja muut matkalla tarvitsemansa tilpehöörit matkalaukun sisälle Mujin kätevissä pusseissa. Minulla on kaksi tuollaista isoa lilaa ja kaksi pientä S-kokoista mustaa. Matkalaukku säilyy siistinä, vaatteet hyvin nipussa ja matkalaukun saa pois kuljeksimasta helposti. Näissä pussukoissa on sitten hyvä säilyttää pyykkiinmenevät ja muut. Jos matkailee, niin voin kyllä lämpimästi suositella näitä pussukoita.

Pussukat olen ostanut vuosien varrella Mujin myymälöistä Pariisista ja Lontoosta. Mujilla on myös nettikauppa ja toimitus myös Suomeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa aina.