sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Pelkoa taidenäyttelyssä

Amos Anderssonin taidemuseossa

Vihdoin ja viimein pääsin katsomaan Helsinki Noir -näyttelyä. Kuten kunnon keski-ikäisten tätien kuuluukin tehdä, jonotimme ystäväni kanssa sisäänpääsyä Amos Anderssonille lauantaina hieman ennen avautummista kello 11 aamupäivällä.  Aika olikin mitä mainioin katsastaa tämä näyttely. Koskaan ennen en ole nimittäin tuntenut pelkoa taidenäyttelyssä. Kylmiä väreitä ja käsivarsien karvat kananlihalla. Iik!Seuraavaksi haluaisin nähdä Japanomania näyttelyn Ateneumissa. Tämä on avoinna vain toukokuun puoleen väliin, joten on pakko merkitä ihan kalenteriin.

PS: Pelkoa taidenäyttelyssä olisi mielestäni aika hyvä nimi dekkarille. Sellainen vanhanaikaisen viehättävä.

12 kommenttia:

 1. Helsinki Noir-kuulostaa mielenkiintoiselta. Ja Japanomania kuuluu pakko päästä-kategoriaan. Pirkanmaalla, Visavuoressa on Japonismi Visavuoressa -näyttely, sinne ainakin täytyy päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Houkuttelevia näyttelyitä, Visavuoressa en olekaan koskaan käynyt.

   Poista
 2. Mitä ihmettä, onks Amos auki?? Luulin, että rempan takia se olisi kiinni, mutta joo, se remppahan onkin toisessa kohtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amos on auki. Minä jäin miettimään sitä onko meillä kohta kaksi Amosta?

   Poista
 3. Taulusi herätti kiinnostuksen. Onko se silkkikankaalle kirjottu? Minulla on samantyyppinen taulu, jonka olen löytänyt kirpputorilta.
  Tiedätkö taulun historiasta mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpputorilta minäkin tuon hankin. Joku on nähnyt vaivaa ja kehystyttänyt tuon Mästers Ramaffär -liikkeessa Tukholmassa. Näyttää vanhalta ja silkkikankaalle painetulta. Eli en osaa mitään kertoa.

   Poista
 4. Vähän agathachristiemäinen dekkarin nimi olisi :-)

  VastaaPoista
 5. Pelottiko sua siellä taidenäyttelyssä? Mikä pelotti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelotti! Tiettyjen huoneiden lavastus. En viitsi paljastaa täällä enempää, etten pilaa jonkun kokemusta, jos haluaa mennä katsomaan.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.