torstai 30. elokuuta 2012

Aukko sivistyksessä

ja useampiakin löytyy

Tänään pysähdyin hetkeksi katsomaan telkkaria. Löysin samalla aukon sivistyksessäni, sillä en varmasti koskaan ole lukenut Kotiopettajattaren romaania. Koska tiedän aukkoja olevan useampia, en ole tästä moksiskaan, pieni pyörähdys Antikka.net osoitteessa ja kohta löytyy tämä teos hyllystä.

Kamalan helppoa tämä shoppailu on nykyään. Minulla onkin ollut kehystettynä Olli Löytyn kirjoitus Aamulehdestä jo pidemmän aikaa. Näin sanoi Olli:

"Kotien seiniä kiertävät täysinäiset kirjahyllyt eivät enää kerro omistajansa kulttuurisesta pääomasta vaan siitä, että tämä ei hallitse kulutuskäyttäytymistään."

Valitettavasti tällä hienolla toteamuksella ei ole ollut toivottavaa tehoa tässä huushollissa. Vaikka useita vuosia esillä onkin ollut.

4 kommenttia:

 1. Ei ole Löytyn pojan sarkasmi puraissut meikäläiseenkään ( hänen veljensä on muuten tuottanut yhden äänilevyistäni). Muutossa pistettiin pois metritolkulla kirjoja, mutta aina vaan on huushollissa 11 kirjahyllyä. Tulisihan sitä tilaa, kun kärräisi muutaman kuorman kaatopaikalle, mutta kuka sitä kavereitaan..Minulle kirjat ovat kuin ystäviä.

  VastaaPoista
 2. Jaa, vai kulutuskäyttäytymistä.. hmm. No mutta Jane Eyre nyt on ihan must!

  VastaaPoista
 3. Kotiopettajattaren romaani... Minulla on se kirja ruskeakantisena pokkarina. Muistaakseni.

  VastaaPoista
 4. 11 kirjahyllyä. Se on upeaa, eikä sieltä mitään voi tietenkään minnekään viedä. Onnittelut! Mutta tuosta äänilevyasiasta en sitten mitään tiedäkään. Uusi aukko.

  Saila: Huomenna haen Janen kotiin!

  Myrsky: Onnittelut!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.