tiistai 4. syyskuuta 2012

Lisää syksyn herkkuja

ja kaunis kiitos!

Eilen tuli tekstiviesti ystävältä, josko omenat kelpaisivat. Kelpasivat ne. Tänään olikin jo pussillinen odottamassa kauniisti oven takana kun kotiuduin. Nam.

Pussista löytyi ainakin kahta sorttia virheettömän kauniita ja herkullisia. Kiitos Ystäville herkuista ja nopeasta toimituksesta! Tämä ilahdutti kovin.

Toisen ilahduttavan asian tein itse! Eteisen lampussa on kolme lamppua, yksi niistä paloi keväällä ja toinen tänä aamuna, joten valaistus oli kehno. Reippaana tyttönä vaihdoin lamput heti tänään töistä tultuani. Siihen meni n 5 minuuttia, mutta tulipas siitä hyvä olo!


8 kommenttia:

 1. Hienoa että tartuit heti toimeen ;-)

  VastaaPoista
 2. Niin, vastahan se yksi niistä keväällä paloi :) Mutta kun ei ole tarvinut...

  VastaaPoista
 3. Omppukausi on nyt parhaimmillaan. Pussista kurkistava lajike lienee valkea kuulas?

  VastaaPoista
 4. Taitava tyttö (siinä lampun vaihdossa) ja mukavaa kuulla, että muutkin ovat aktiivisia omppujen jaossa. Siinä ilahtuu parhaimmillaan sekä antaja että saaja.

  VastaaPoista
 5. Myrksy: Näin minäkin olin sen tunnistavinani! Pussin pohjalta löytyy punaposkisempaa mallia, jota en ole vielä ehtinyt maistaakaan.

  Millan: Tiedä sitä nyt sitten! Ainakin tasapaino pysyi kohdillansa. Omppujen antijille kaikki kunnia!

  VastaaPoista
 6. Erinomainen lampunvaihtostrategia! Minulla oli pitkää eteinen pimeänä kun valoisaan aikaan en muistanut vaihtaa lamppua ja pimeällä oli niin pimeää etten viitsinyt ryhtyä äheltämään. Omenat ovat paitsi herkullisia ja ihanan tuoksuisia myös terveellisiä.

  VastaaPoista
 7. Cheri: Yleensä minulla on täsmälleen sama lampunvaihtostrategia. Eli ei muista tai on liian pimeää!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.