lauantai 29. syyskuuta 2012

Inhokki

jo lapsesta asti

Ennen kouluikää olin mummolla hoidossa. Mummo asusteli kätevästi naapurissa rintamamiestalossa. Siellä oli mukavaa olla serkkuni kanssa. Ainoastaan yksi asia oli ikävää. Jos oli ukkonen, menimme talon pohjakerroksessa olevaan kellariin turvaan. Ukkosta en pelkää, mutta lukkeihin siellä tuli kammo.

Näin syksyisin talon seinä on niitä täynnä ja minua puistattaa. Lisäksi olen tänään pohdiskellut moisten sukupuolielämää. Kuvasta ehkä selviää miksi.


Ystäville kaunis kiitos ihanasta päivästä naurun, ulkoilun ja hyvä ruuan parissa. Huomenna ehkä kuvia Nuuksiosta muillekin nautittavaksi!

9 kommenttia:

 1. Pssst Cheri, siin on kaks päällekkäin...

  VastaaPoista
 2. Hmm, monia inhottavat lukit ja oikeastaan onkin vähän kummallista että minua ne eivät inhota yhtään. Kun nehän ovatkin melkein kuin pelkkää ilmaa. Läskit paksut hämähäkit ovat vähän inhottavampia. Mutta ehkä juuri tuo pitkäkoipisuus inhottaa?

  VastaaPoista
 3. Meillä myös kärsitään valtavasta niveljalkaisten, siivekkäiden ja siimahäntäisten invaasiosta näin syksyisin. Kärpäset ja hiiret ovat kissoille mieleen, mutta hämähäkkejä nekin kokoontuvat joukolla kauhistelemaan. Tänään viimeksi tuijotteli neljä kattia piirissä yhtä tuommoista inhon värinä viiksissään.

  VastaaPoista
 4. Niin, voi olla. Minä kun olen tunnetusti sellaista mäyräkoiramallia (pitkä selkä, lyhyet koivet) niin tuommoinen pitkäkoipisuus vähän kauhistuttaa! :)

  VastaaPoista
 5. Millan: Oho. Ehditpä siihen väliin kun Sailalle vastasin.

  Aika jännää, että teillä noita ihmetellään. Helmi ei niistä juuri perusta.

  VastaaPoista
 6. Koskella vanhassa hirsitalossa on paljon isoja pitkäkoipisia ja myös katonrajaan ilmestyy jatkuvasti seittejä. En tiedä, ovatko hämähäkkejä vai lukkeja. En varsinaisesti inhoa enkä pelkää, mutta en kyllä yhtään tykkääkään niistä. Varsinkaan niistä seiteistä.

  VastaaPoista
 7. Paula: En minäkään oikein tiedä mitä nuo kuvan otukset ovat! Enkä edes tiedä ovatko nuo niitä seittejä tekeviä? Vai tekevätkö sellaisia vain semmoiset pienemmät. Ikäviä molemmat ja seitit myös!

  VastaaPoista
 8. Eikös nämä ole niitä perinteisiä kotihämähäkkejä? Tai minun mielestäni ainakin. Ja niitä on kyllä syksyisin ihan liikaa. Yön tullen ne lähtevät liikkeelle...

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.