sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Maratoonilla

Downton Abbey - toinen tuotantokausi

Olin eilen Downton Abbey -maratoonilla ystävän kanssa. Päivään kuului hieman muutakin eli:
 • sipulikukkien istutusta etupihan perennapenkkiin (Crocus korolkowii, Muscari Ocean Magic, Tulppaani Rem's Favourite) sekä karmiininpunainen Vinston Churchill syysasteri takapihalle. Kummitädin lisäksi, perennapenkkini on saanut nyt myös sponsorin! Sama henkilö, mutta silti.  Aikamoista pienelle perennapenkille!
 • teetä ja englantilaisia voileipiä
 • keitettyjä perunoita, jauhelihapihvejä ja kanttarellikastiketta
 • skonsseja kermavaahdolla vadelmahillolla ja sitruunatahnalla (lemon curd)
Pääasiallisesti päivä vietettiin TV:n ääressä. Paikkoja piti vaihtaa muutaman kerran, sillä jonkinasteista  puutumista oli havaittavissa! Katsoimme saman päivän aikana  koko toisen tuotantojakson. Telkkarissa se päättyi jouluspesiaaliin, mutta sitä ei dvd:ltä löytynyt. Se oli päivän ainoa miinus. Muuten päivä oli täydellinen!
Työkaverini vinkkasi, että skonssien kanssa tarjoiltavaan kermaan, kannattaa lisätä ranskankermaa. Se oli loistava vinkki ja pitää muistaa jatkossakin!

6 kommenttia:

 1. Aikamoinen luksuspäivä. Mukava kummitäti. Mitkä herkut.

  VastaaPoista
 2. Oli luksusta! Jos et ole seurannut Downton Abbeyä niin sitä voin suositella. Nyt näytetään toisen tuotantokauden jaksoja ykköseltä perjantaisin kello 19 alkaen.

  VastaaPoista
 3. Täydellinen päivä, sanoisin :-)

  VastaaPoista
 4. Monta tärkeää asiaa tuli hoidettua. Nyt vain kevättä odottamaan ja sipulien kukintaa. Melkoinen maratooni, itse olen tosi huono television katsoja, mutta ehkä herkullisten hiukopalojen ja hyvän seuran kanssa jaksaisi jonkin maratoonin.

  VastaaPoista
 5. Saila: Oli se, paitsi jouluspesiaali jäi vähän harmittamaan.

  Cheri: Kyllä! Minäkin yritän olla juuttumatta liiaksi telkkarin eteen ja katsoa sieltä vain ne mitkä oikeasti kiinnostavat. TV:llä nimittäin kyllä on oikeasti pahana tapana passivoida ihminen. Mutta tuo Downton Abbey ei passivoi, vaan tarjoaa ihania näkymiä ja mukaansatempaavan juonen.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.