maanantai 17. syyskuuta 2012

Palautetta

Autohuollosta

Minä omistan nyt elämäni toisen auton. Ensimmäinen oli noin 10 vuotta vanha Fiat Uno, joka eleli Lauttasaaressa kotipihallani koivun alla. Tämän vuoksi autoni kutsumanimi olikin Uuno Koivu. Katsastusmiehet jaksoivat hämmästellä autoni ruosteettomuutta ja nuhteita sain aina siitä, etten aja sillä tarpeeksi. Jarruja pitäisi käyttää säännöllisesti, kuulin. Aikanaan (11.9.2001) Uuno Koivu matkasi eteenpäin ja minä jäin autottomaksi.

Tänä keväänä, hyvän tarjouksen saatuani, päätin ryhtyä jälleen autoilijaksi. Nyt autoni on Toyota Yaris ja se elelee kotipihallani kuusen alla. Ristiäisiä ei ole vielä vietetty. Tänään käytin autoani huollossa ja sain kuulla palautetta: "Ajetaanko tällä autolla todellakin näin vähän?" Kyllä ajetaan.

Kai sitä voi auton omistaa, vaikka sillä ei haluaisi työmatkojaan ajaa? Minä ainakin voin.


9 kommenttia:

 1. Eikös sitä koko ajan toitoteta, että säännöstele auton käyttöä, käytä julkisia. Sitten kun tekee niin, ihmetellään, että miksi ajat niin vähän. Onko tämän nimi Jari Kuusi?

  VastaaPoista
 2. Heh heh, Jari Kuusi :-D
  Yaris on hyvä, mulla on 13 vuotta vanha, ollut mulla 6 vuotta eikä ole jättänyt tyttöä pulaan. Kerran ajoin päin tolppaa, mutta auto polo (tai siis ei oo Polo vaan Yaris) teki parhaansa sutiakseen sivuun.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Höh ekaks ei mennyt kommentti läpi ollenkaan ja sit menikin kahteen kertaan! Pöhlä bloggeri.

  VastaaPoista
 5. Cheri: Niin just! Mutta ilmeisesti autohuoltamolla ei olla tällaiseen käytökseen kovin tottuneita. Jari Kuusi on ollut mielessä täälläkin.

  Saila: Bloggeri on vähän vihotellut mullekin! Mutta Yaris miellyttää kyllä minuakin kovasti.

  VastaaPoista
 6. Jarihan se taitaa näillä puheilla olla, vai? "Otaksää Jarin mukaan?" "Ei ku mä ihan bussilla vaan."

  VastaaPoista
 7. Olin kerran kylässä eräässä saksalaisessa perheessä entisen DDR:n alueella. Siellä kaikilla koneilla kuten tietokoneella, pesukoneella ja pylynimurilla oli nimi. Jollen väärin muista, rouvan tietokone oli Filemon.

  VastaaPoista
 8. Minä kuljen (aina kuin mahdollista) jalan, pyörällä tai bussilla. On kamala vaiva omistaa auto. Mies ajaa autolla ja myös hoitaa auton kaikki huollot ym. Mutta aina välillä minullekin iskee "autokuume".

  Onnittelut autosta!

  VastaaPoista
 9. Zepa: Niinpä vähän luulen. Eipä ole paljon muita vaihtoehtoja kuin Jari? Kun se edellinenkin kerran oli Uuno.

  Paula: Ehkä minussakin asuu pieni itä-saksalainen? Tai ei nyt niin pieni.

  Ninni: Auton omistamisessa on kieltämättä huolensa, murheensa ja rahareikä se on myös. Nyt se on kyllä myös huomattavasti helpottanut elämää. En ainakaan hetkeen luovu, vaikka työmatkat edelleen julkisilla hoituvatkin.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.