tiistai 11. syyskuuta 2012

Kirjasinlaatikko

Olkkariin

Teinivuosieni terävimpinä hetkinä maalasin saamani kirjasinlaatikon vaaleanpunaiseksi. Arvatkaapa onko harmittanut? No juu, ja niin vietävästi onkin. Eräänä viikonloppuna kun pyöräytin eteisen ja olohuoneen matot keskenään, päätin myös ripustaa vaaleanpunaisen lokerikon seinälle. Sehän onkin siinä aika hyvä!

Todella kauniin rautalankavirityksen sain siihen aikaiseksi. Se ehkä sitten eräänä kauniina päivänä muuttuu vieläkin kauniimmaksi. Tuonne pitäisi saada ehkä niitä kirjasimiakin. Tai sitten jotain muuta. Nyt se on kuitenkin lähes tyhjillänsä olohuoneen seinällä. Vaaleanpunaisena.

Vielä vuonna 2009 olin niin naivi, että kuvittelin sen kunnostavani. Huh. Tuohonhan menisi koko loppu ikä.

9 kommenttia:

 1. Sehän on ihan söötti vaaleanpunaisena.
  Aika monelle pikkutavaralle on tuossa koti. Maalinpoisto tuosta, hmm... Jos ei halua loppuiän projektia ja vaaleanpunainen alkaa tökkiä niin voihan sen maalata uudelleen.

  VastaaPoista
 2. Aika hieno! Ja kuten Cheri sanoi, voihan sen aina maalata uudelleen, jos kyllästyy vaaleanpunaiseen.

  VastaaPoista
 3. Hihhii, entisöijä iskee kommentillaan ja sanoo, että uusi maali ei ole koskaan paras ratkaisu (ainakaan silloin, jos pidemmän päälle ajattelee arvostavansa tuotetta) :D

  Mutta kieltämättä, aikaa tuohon saisi menemään, varsinkin jos tuota lokerikko-osuutta ei saa irti?

  VastaaPoista
 4. No niin menisi loppu ikä. Korkeintaan siitä voisi hioa malit pois reunoilta ja jättää lokerot sisältä pinksuiksi, kivahan se olisi niinkin? Mutta kiva se on nytkin. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän oppii. Mullakin on jotain nuorena ("teinivuosien terävimpänä hetkenä" :-D) maalattuja, mitä ei olisi koskaan pitänyt mennä sutimaan! Argh! Voi viisaus, miksi et asu nuoressa päässä?

  VastaaPoista
 5. Cheri: No on se yllättävän söötti! Täytyy myöntää. Jättäisin silti tekemättä jos nyt olisi mahdollisuus asiaa pohtia.

  Paula: Kiitos! Aika iso vaaleanpunainen kohta löytyy nyt täältä!

  Elina: Niin, niin se on. Olen tutkinut tuota, enkä usko, että niitä saa irti! Valitettavasti.

  Saila: Ei asunut viisaus tässä päässä joten on mukavaa kuulla että muualla on ollut vähän samanlaista. Nythän olemme todella viisaita! ;)

  VastaaPoista
 6. Pidän siitä vaaleanpunaisena. Maali tekee siitä "erilaisen". Minua viehättää se, kun asioita on tehty toisin :)

  VastaaPoista
 7. Erilainen se on, se on varmaa! Eikä se vaaleanpunainenkaan tunnu nyt kamalan pahalta!

  VastaaPoista
 8. Juu, muistan kun maalattiin näitä, mulla on ed. valkoisena. Se olikin nyt monta vuotta neitokaisen huoneessa ja nyt juuri halusi sen pois eli tyhjensimme pikkuesineistä ja mietin juuri sille taas uusiokäyttöä...

  VastaaPoista
 9. Peppi: Siis sinä olet ollut teininä niin viisas, että olet maalanut sen niinkin neutraalilla värillä! Hienoa :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.