sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Omenasatoa

Aika paljon

Vaikka kuinka söisi, säilöisi, tekisi hilloja ja piirakoita, riittää niitä aina vaan. Osa sadosta kelpaa myös oraville, linnuille ja madoille. Osa mätänee jo puihin.Nämä 40-lukulaiset eivät tunnu tahtia hellittävän. Aamukasteen aikaan kävin poimimassa kassillisen kotiin tuotavaksi. Niitä sitten rouskuttelen loppuviikon välipaloina. Nam!

8 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkuja, olisipa meilläkin!

  VastaaPoista
 2. psst mä tiiän yhden joka syö kaikki omenat mitä eteen kannetaan, puhelinnumero löytyy känkästäsi Z:n kohdalta. Jos niinku omppoo on ongelmaksi asti!

  VastaaPoista
 3. Elina: No tuolta Porvoosta saisi!

  Saila: Maku on mitä maukkain :)

  Zepa: Ja sä sanot sen NYT! Jos olisin tiennyt, niin olisin varmasti tuonnut sullekin.

  VastaaPoista
 4. Meiltäkin saisi. Yhtä vanhoja kasvaa täällä 150-vuotiaan talovanhuksemme pihalla 8 kappaletta. Vaikka kaikki sukulaiset ja vastaanpanemattomat tuttavat on jo omenoitu, aina vaan riittää ;) Ihmeen varsinkin punakanelit tosiaan säilyvät satoa tuottavina.

  VastaaPoista
 5. Hauskat kuvat, punaisia omenoita vihreällä nurmella. Kotimaisista omenista on ylitarjontaa, mutta silti ne maksavat kaupassa enemmän kuin kaukaa tuodut???

  VastaaPoista
 6. Omenoita on täälläkin niin paljon etteivät ne syömällä lopu. Ihmiset nostavat niitä katujen varsille varustettuna kyltein: Saa ottaa!

  VastaaPoista
 7. Millan: Vaikuttaa kyllä siltä, että nyt on erityisen hyvä omenavuosi!

  Cheri: Aika hurjalta/kurjalta tuntuu! Luulisi, että juuri nyt voisi olla toisin päin, mutta enpä minä näistä asioista mitään tiedäkään.

  Myrsky: Vanhemmillani on sama taktiikka! Asiaa ei kuitenkaan edistä se, että asuvat omakotitaloalueella ja taitavat kaikki naapurit olla saman asian edessä.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.