tiistai 22. tammikuuta 2013

Katuvalot

Kevättä kohden!

Kävelin tänäänkin Elielinaukiolta töihin, se oli nyt 14 kerta putkeen. Reipas puolen tunnin kävely aamutuimaan piristää ja matkalla voi tapahtua merkittäviäkin asioita. Niin kuin tänään. Olin liikkeellä normaaliin aikaan ja katuvalot sammuivat kun olin Hakaniemen hallin ohittanut. Ensimmäistä kertaa tänä "keväänä". Että kyllä se vaan on valon määrä jo lisääntymään päin. Hymyilytti.

Muuten työmatkailu oli tänään hieman takkuista. Aamulla bussin ovet lakkasivat toimimasta vasta kolmanneksi viimeisellä pysäkillä.  mutta kotimatkalla ovet eivät toiminneet kunnolla lainkaan. Kyseessä eri linjat, eri bussit. Oli aika raivostuttavaa ja hidasti matkaa kovin.Varsinkin kotimatkaa. Olen luullut, että näin käy useimmiten vain paukkupakkasilla eikä tänään ollut kuin - 7 tienoilla. Kummallista.

 
Päivällä paistoi aurinko, mutta sen näin vain työpisteeni ikkunan takaa.

7 kommenttia:

 1. Onpa hassu muki, kun siinä on ylösalainen tyyppi :-)
  Eläköön valo! Mulla paistaa työpöydällä aurinko silmään klo 14 asti, mutta jotenkin en ole raaskinut vetää verhoja eteen - häikäisköön... ja olen yrittänyt olla tekemättä tietokonehommia pahimpaan häikäisyaikaan. Se on kyl hankalaa tähän aikaan vuodesta, että aurinko paistaa matalalta. Vaikka on se ihanaakin!

  VastaaPoista
 2. Jee, aurinko! Minä laitoin aurinkolasit tänä vuonna ensimmäistä kertaa nenälle. Samaa mieltä olen Sailan kanssa, matalalta paistava aurinkoa aiheuttaa haasteita.

  VastaaPoista
 3. Minullakin on havaintoja bussien ovihäiriöistä, ainakin kahdesta eri bussista, Espoossa. Pakkaslukemia en muista.
  Valon lisääntyminen on mukavaa ja nautittavaa.

  VastaaPoista
 4. Valo on selvästi lisääntynyt, eläköön. Äsken kävin Neron kanssa postilaatikolla ja yölläkin näki hyvin missä musta kissa menee. Kuu hiukkasen valaisi.

  VastaaPoista
 5. Saila: Se voin olla vaikka mä, kun ekan kerran kokeilen suksia? Ehkä tää on enne?

  Myrsky: Aurinkolaseja olisi kaivattu myös viikonloppuna. Nyt voi todella alkaa nautiskelemaan kevään keikkuvasta tulosta tai ainakin valon lisääntymisestä!

  Paula: Tuntuu olevan joka talvinen riesa ja varsin laajalle levinnyt! Kiusallista.

  Cheri: Romanttinen iltakävely teillä onkin ollut! Kuutamossa.

  VastaaPoista
 6. Zepa: Joskus on pakko yrittää olla!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.