keskiviikko 22. elokuuta 2012

Matkalle

Roomaan

Minä ja kaksi ystävätärtäni varasimme eilen matkan Roomaan. Olen ollut siellä kerran aikaisemminkin ja kaivelin vanhat valokuvat vuodelta 1994 esille. Muistini mukaan niitä oli paljon ja ne olivat varsin hyviä. Niinkö? Niitä kuvia oli tuskin kolmea filmirullallista, laatu oli mitä oli ja 90-luvun vaatteet ne vasta jotain olivatkin!  Tulevan reissun jälkeen kuvia on varmasti paljon enemmän ja onneksi näyttää siltä, että olen jotain valokuvauksesta oppinutkin! Ehkä myös kamera on nykyään parempi.

Kuva on isäni ottama ja maaliskuulta 1969.


8 kommenttia:

 1. Täällähän se Mamman lapsuuden kuva onkin. En ole huomannut kurkata toiseen blogiin :) Rooma on ihana kaupunki! Hyvä matkakohde.

  VastaaPoista
 2. Täällähän se! Olen kuvassa 2 v ja 11 kk. Karttapallo, jonka kotiutin viime vuonna näytti olevan mukana jo tuolloin! Minä muistin aikaisemmin, että se olisi hankittu kun menin kouluun. Taas teki muisti tepposet!

  VastaaPoista
 3. Heh, vaatteet todella jotain olivatkin :-D Näkyikös paljon olkatoppauksia? Muistelen, että 90-luvun taitteessa oli myös ihana muoti meikata iho ihan vaaleaksi ja huulet piti olla tosi tummanpunaiset, hirmu tarkkaan rajatut. Kulmat ja silmät kans tummat ja kovat rajaukset. Näytimme ehkä joltain kauhuleffojen kuningattarilta? No, eipä tee silti mieli mennä kaivamaan arkistoja tarkistaakseen. Uskotaan, että näytimme.

  VastaaPoista
 4. Saila: Huulet olivat punaiset ja näytti myös ihan siltä, että jalassa olisi ollut pussihousut!

  VastaaPoista
 5. Heh 90-luvun muodista tykkäsin, koska silloin vaatteissa oli vyötärö..hmm ja niin oli meikäläiselläkin vielä siihen aikaan.

  Kameroiden lisäksi varmasti myös meidän vaatimustasomme kuvien suhteen on muuttunut.

  Loma Roomassa kuulostaa jännittävältä ja romanttiselta. Toivottavasti tulee hieno reissu.

  VastaaPoista
 6. Taisi ollakin?! Minun kuvissani vyötärö ei päässyt edukseen vaikka sellainen tosissaan oli täälläkin silloin :)

  VastaaPoista
 7. Hauska kuva :) Minä olin tuossa kohtaa jo eskari-iässä.
  Mutta Roomasta, se on sitten superihana! Oltiin pääsiäisenä ja mun blogissa tietysti siitä juttua.

  VastaaPoista
 8. Pirkko: Täytyypä käydä selailemassa vanhoja juttujasi! Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.