maanantai 26. marraskuuta 2012

Herkuttelua

Pizzaa

Pizzataikinan teko on kyllä helppoa, tiedän, mutta siitä huolimatta olen kovasti viehättynyt tällaiseen "valmistaikinaankin". Ihan itse siitä saa taikikinan pyöritellä, mutta jostain syystä siitä tulee varsin maukasta. Varsinkin kun laittaa mukaan vielä pari ruokalusikallista öljyä, siis sen verran, että saa taikinan helposti irti käsistään.


 
Valitettavasti pizza meni viikonloppuna kokonaan. Maistuisi kyllä vieläkin! (Tuo epämääräinen valkoinen pallura on siis mozzarellaa) 

4 kommenttia:

 1. Itsetehty pizza on ihan parasta! (Ja nyt alkoi tekemään mieli...)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tehdään joskus pizzaa viikonloppuisin. Vielä helpomman kautta, eli valmiiseen pakastepohjaan, mutta sehän on se täyte, joka on herkkua.

  VastaaPoista
 3. Voi nam! Tuohan vaikuttaa aika helpolta, yleensä nimittäin ostan pakastepizzoja mutta ne on usein liian suolaisia tai jotenkin vähän vääränlaisia. Vaikka tarpeeksi hyviä, että niitä ostan ;-)
  Joskus nuorempana olin minäkin niin innokas kokki, että väänsin alusta asti pizzataikinaa, mutta ei minua nykyään enää saa sitä tekemään. Siispä, kiitos vinkistä, vaikuttaa kätevältä! Tuossa on sitä paitsi kaikkien aikojen lempparitäytteet artisokkia myöten!

  VastaaPoista
 4. Myrsky: Siitä vaan kokkailemaan!

  Cheri: Täytteet ovat herkkuja, kyllä, mutta kyllä hyvä pohjakin on tärkeää!

  Saila: Artisokat ovat myös minun herkkuani!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.