perjantai 9. marraskuuta 2012

Kotona taas

ja hyvä olo vaivaa

Palasin eilen illalla vajaan viikon mittaiselta työmatkalta, tänään lähdin heti seitsemän jälkeen töihin ja sieltä suoraan vanhemmilleni Porvooseen arvolastia hakemaan.

Tänään ei sitten millään malttaisi mennä nukkumaan. Televisio on sammutettu aikaa sitten. Nyt radio soittaa Nostalgiaa ja äsken siltä tuli Elvistä. Kissa makoili radion lähistöllä ja nautti kuulemastaan. Sen näki kaikesta. Korvista ja viiksistä.

Jos joku joskus tarvitsee ihanan hotellin Killarneystä, Irlannista, voin suositella tätä Park Hotellia. Oli ihastuttava, samalta vaikutti hiljainen kyläkin. Kesällä kuulemma turisteja on paljon, nyt ei ihmisiä juurikaan näkynyt. Ainakaan sillä 5 minutin matkalla pubi-illalliselle. Huoneessa olisi voinut viettää enemmänkin aikaa, kylpyammekin jäi testaamatta, mutta työt kutsuivat.

Huomenna sitten pyykätään ja rapsutetaan kissaa. Ehkä pitäisi myös mennä kiuaskauppaan, kun sauna ei enää lämpiä.

6 kommenttia:

 1. Helmi tarvitsee ehdottomasti uuden kiukaan ;-)
  Vai tykkää kissa Elviksestä, hassua! Mustikin tulee joskus oikein kuuntelemaan jotain musaa, mutta Elviksestä en ole huomannut sen tykkäävän. Toisaalta enpä juuri Elvistä kuuntelekaan. Ehkä pitäisi?

  VastaaPoista
 2. Helmi ymmärtää hyvän päälle. Matkustaminen on siitäkin mukavaa, että on niin kiva palata kotiin :)

  VastaaPoista
 3. Saila: Kokeile vaan Elvistä! Tai ehkäpä pojille pitäisi soittaa vaikkapa Tina Turneria?

  Cheri: Siltä vaikuttaa! Olen joskus ihmetellyt sitä kun vaikuttaa, että Helmi kuuntelee radiota. Enää ei tarvitse ihmetellä! Kyllä se kuuntelee.

  VastaaPoista
 4. Jaa-a, vai Elvistä teidän punaiselle pantterille..Meillä on kissojen kanssa kovin erilainen musiikkimaku. Raskas rock kun saa karvakansan korvat luimuun välittömästi. Onneksi sentään hempeämpi tyttöpoppi kelpaa. Parhaillaan kuunnellaan yhdessä irlantilaista Corrs'ia. Vaikka reissusi olikin työmatka, olen melkein kateellinen, kun pääsit piipahtamaan haaveitteni lomakohteessa :)

  VastaaPoista
 5. Jopas sattui! Asuessani Lontoossa teimme ystäväni kanssa matkan Irlantiin ja kauniissa Killarneyssa vietimme viikonlopun juuri tuossa hotellissa. Ihana paikka.

  VastaaPoista
 6. Millan: Corr's varmasti menettelee karvaisillekin? Vai onko liian tujua.

  Minni: Aikamoinen yhteensattuma! Sinäkin siis yhdyt suosittelijoiden joukkoon.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.