torstai 1. marraskuuta 2012

Silmä tottuu

nopeasti

Selailin vanhoja kuviani ja silmään osui kuva Naukulan Helmistä olohuoneen ruokapöydällä. Kuinka alastomalta se seinä näyttääkään valkoisena.
Olen tosi tyytyväinen, että valitsin juuri tuon tapetin. Tiedän, että olen sanonut sen ennenkin, mutta siitä huolimatta sanon sen nyt uudelleen. Rakastun siihen päivä päivältä enemmän ja enemmän.  Jossain kohdin mietin, onko se liian tumma kun muutenkin on niin pimeää, mutta ei se ole. Illan hämyssä se vain paranee entisestään!7 kommenttia:

 1. Jee! Hyvä että pidit pääsi ja uskalsit! Nuo näytetilkut on kieltämättä hyvin pieniä, ei noista näe oikeasti ollenkaan millainen siitä suurena pintana tulee. Vaati rohkeutta.
  Samaa mieltä, valkoinen seinä on valju. Tapetti on kaunsi, kalusteet ja muut esineet yhteen sitova tausta.
  Terveisin Toinen tapetti-ihminen

  VastaaPoista
 2. Olisi aika ikävää jos tapettiin kyllästyisi äkkiä. Onnistunut valinta!

  VastaaPoista
 3. Saila: Ja niin on kyllä se sinun eteisenkin tapetti ihan uskomattoman kaunis!

  Myrsky: Joo!

  Cheri: Onneksi kävi näin! Onneksi mietin tuota pitkään.

  Pirkko: Kaunis kiitos! Vastasin, ennen kuin kiitin. ;)

  VastaaPoista
 4. Mää löysin tänne Sirpan touhuja blogin kautta ja täällä jo useamman postauksen luin. Nyt lähden kirjautumaan lukijaksi, että löydän tänne uudelleen :) Ihan hirveen nätti tapetti, ihana :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa tutustumaan Muistikirjaani Kiki! Minäkin pidän tuosta tapetista enemmän ja enemmän joka päivä, ja tykkäsin siitä tosi paljon jo ennen kuin se oli seinässäkään :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.