sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Aamiainen

Viikonlopun luksusta

Kesällä ystäväni tarjosi minulle avokado-tomaattisalaattia. Jostain syystä en tätä klassikkomakuyhdistelmää ollut koskaan ennen kokeillut. Avokadoihin suhtauduin hieman varauksella (kuten myös banaaneihin ja isoihin tomaatteihin!), sillä niitä myydään yleensä raakoina kaupoissa ja ne täytyisi malttaa pitää pöydällä kypsymässä ennen syömistä. Nyt maltoin ja makuyhdistelmä oli mielestäni täydellinen, avokado, tomaatti (myöskin kypsä) ja ruisleipä.

Suosittelen! Tämä sopi ainakin minun makunystyröilleni täydellisesti.

2 kommenttia:

  1. Tuo on niin herkkua, sopii minunkin makunystyröilleni.

    VastaaPoista
  2. Niin oli. Aika pienistä asioista se viikonlopun luksus muodostuu.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.

Tehtävälistoista

toimeenpanoon Olen siirtynyt elektronisesta kalenterista takaisin paperikalenteriin. Sen sivuille merkitsen tehtävälistoja ja muistilistoja ...