sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Masentava sää

Tuhrua ja sadetta

Tänään on varsin masentava sää. Jalankulkuväylät ovat jäisiä ja liukkaita. Ajoväylät ovat loskaisia ja rapa lentää. Minä tarvitsisin nyt aurinkoa. Paljon aurinkoa ja reipasta kävelyä ulkoilmassa.

 
Joululoma on ohi, ja huomenna koittaa paluu arkeen. Lyhyemmällä viikolla onneksi.
 Ehkä sitä taas jaksaa laittaa kellon soimaan ja herätä aikaisin. Hieman totuttelua se kyllä vaatii.

9 kommenttia:

 1. Voi, minuakin masentaisi jos huomenaamulla aikaisin soisi herätyskello! Plääh.
  Jotenkin itse vain joka vesitipan kohdalla ajattelen sitä pientä lumimäärää, jonka sekin pisara sulattaa ja olen tyytyväinen. Ihme tyyppi, ehkä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se aikaiseen herätykseen tottuminen taas ottaa aikansa. Paljon mielummin heräilisi omaan tahtiin ja näillä valomäärillä se olisi aika myöhään!

  Ymmärrän kyllä tuon ajatuksesi, vaikka se näin joulukuun lopussa hieman aikaiselta tuntuukin :)

  VastaaPoista
 3. Olen niin orientoitunut pyhiin, etten voi käsittää, että huomenna on arkipäivä. Hyvä tietää :) Vesisade on aiheuttanut liukkautta täälläkin, jos pitäisi valita niin pikkupakkanen kiitos. Suren heti kasveja, joille lumipeite on tuiki tärkeä.

  VastaaPoista
 4. Viikon sairastamisen jälkeen on aivan kamalaa herätä klo 5.00. Lomani loppuu huomenna. En edes tiedä olenko vielä ihan terve. Onneksi tiistai on vapaa :)

  VastaaPoista
 5. Huh, huh, arki taaas alkaa. Mulla huomenna viimeinen sairaslomapäivä, nyt vaikuttaa siltä että menen keskiviikkona töihin. Otan osaa huomisen johdosta, koitahan kestää :)

  VastaaPoista
 6. Mä en meinaa edes mennä ulos ennen kuin on pakko. Tuonne peilijäille itteensä telomaan. Koko ajan pelottaa vaikka on mummojarrut kengissä ja mullahan on jopa keppi johon voi laittaa jääpiikin... mut silti.

  Päivällä pörräsin netissä tuol petissä ja silmät alkoi väsyä pelkän ruudun tuijottamiseen. Tuumasin että olisi hyvä katsoa välillä kauemmas, ja suuntasin silmät ikkunasta ulos. VIRHE! Jestas miten masentavaa skeidaa. Mieluummin vaikka dvd koneeseen. Tai onhan täällä nättejä seiniä mitä tuijottaa.

  VastaaPoista
 7. Cheri: Niin arki koitti ja työ. Täytyy pian mennä kokeilemaan josko se uni tulisi tänään nopeammin kuin viime aikoina.

  Ninni: Hui. Toivottavasti olet terve töihin. Ikävän vaivan sait itsellesi.

  Pirkko: Toivottavasti selkä kestää työt! Terveenä kotonakin on kyllä mukavampaa.

  Zepa: Ei tämän päivän ilmassa kyllä silmä kovasti levännyt. Toivotaan aurinkoa paikalle!

  VastaaPoista
 8. Ihan yhtä tylsän näköinen ilma tänään oli Koskella ja koko matkan sieltä Espooseen. Yhtä ja samaa sumuista hämärää.
  Olen vähän ymmälläni, mikä minulla huomenna koittaa, kun en mene töihin eikä kello soi... Hah. Eikä keskiviikkonakaan kello soi, vaikka silloin kyllä menen käymään töissä, hiukan järjestelemässä jotain juttuja, sitten kun jaksan.

  VastaaPoista
 9. Paula: Hyvää uutta vuotta! Sinulle uusi vuosi tuokin todellisen muutoksen. Alkuihmettelyn jälkeen sopeudut ihan varmasti.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.