torstai 9. toukokuuta 2013

Hassua

Perennapenkistä

Minä olen miettinyt mitä ihania tupsuja perennapenkkiini on tullutkaan. Samaan aikaan perennapenkin kummitäti on miettinyt mitä tapahtui krookuksille. Tänä aamuna minä sitten pystyin yhdistämään nämä kaksi asiaa.


Tiedätte nyt siis senkin, miksi minun pienellä perennapenkillä on hyvä olla kummitäti. Asiantunteva kummitäti.


Minä meinaan olen vain sellainen wannabepuutarhuri!

9 kommenttia:

 1. Asiantunteva kummitäti on ilmeisesti onnistunut istuttamaan tulppaanin keskelle kulleroa! Hyvä kun tämä ei näköjään siitä ole ottanut nokkiinsa.
  Ihanaa että krookukset ovat elossa, kyllä ne sitten joskus kukkivat. Puutarhurointi kasvattaa luonnetta, siis ainakin kärsivällisyyttä.

  VastaaPoista
 2. Krookukset ovat tuollaisia, ei siihen auta haltiakummitkaan :) Kaikenlaista mielenkiintoista maasta kuitenkin näyttää nousevan.

  VastaaPoista
 3. Saila: Kivalta näyttää silti! :)

  Myrsky: Niin ovat! Mukavaa tämä on silti.

  Cheri: Kyllä sieltä jotain nousee :) Ei voi kuin olla iloinen!

  VastaaPoista
 4. Hih, mutta ne wannabeet on ihan parhaita joka asiassa, ei turhia paineita mistään :)oikein aurinkoista ja lempeää viikonloppua sinulle. Jospa minäkin kerkiäisin hiukan puutarhan puolelle.

  VastaaPoista
 5. Meitä puutarhureita on todella monenlaisia. Wannabeet ovat kivoja. Ennen nimitin itseäni mielikuvituspuutarhuriksi. Lähinnä ihailin muiden puutarhoja. Nyt en oikein vielä tiedä, mikä puutarhuri tällä hetkellä olen.

  VastaaPoista
 6. Sarppu: Kiitos! Toivottavasti Reposaareenkin on tullut ihana kevät :)

  Paula: Mielikuvituspuutarhuri on hyvä nimike :)

  VastaaPoista
 7. Tosiaan perennapenkilläkin voi olla kummitäti :-D
  Sinulla vielä parhaimmasta päästä.
  Musta tulikin tästä hetkestä alkaen siskon kesäpaikan perennapenkin kummari. Vanha penkki koki mullistuksen viime syksynä; siirsin perennoja, pelastin eksyneitä penkkiin takaisin, muutin muotoa ja lisäsin uusia , joita saatiin naapurin vanhalta tädiltä. Enkö ole oikeutetusti kummi, jos sen muokkasin !

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti olet siskosi kesäpaikan perennapenkin kummitäti! Minä olen samaa mieltä, että minun kummitätini on kyllä äärimmäisen ammattitaitoinen ja pätevä. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.