Sivut

lauantai 4. toukokuuta 2013

Pikavisiitti

Porvoossa

Kävin eilen pikavisiitillä Porvoossa ja ehdottelin valokuvaamokäyntiä äidilleni, joka ei ajatuksesta liiemmin innostunut. Ei kuulemma ole valokuvauksellinen, meikkiäkin pitäisi olla paljon ja hiuksetkin saattaisivat olla likaiset. En ole kyllä nähnyt äidilläni likaisia hiuksia, mutta saattaahan se olla, että juuri sinä päivänä olisivat! Sitten yritin houkutella mukaan myös isääni ja veljeäni. Suurta innostusta ei sieltäkään tullut, isäni ehkä hiukan innostui. Eipä auta muu kuin jatkaa yrittämistä! Vielä ei voi antaa periksi.


 

Äitienpäivälahjakin tuli annettua jo näin etukäteen samalla kun kärräsin isot ruukut etupihalle. Hankin nimittäin Elsan Lempituolista ruukkujen alle nuo tassut. Sopivat mainiosti ja ilahduttivat äitiäni. Samanlaiset tassut löytyvät tästä osoitteesta. Auttavat varmasti, koska ruukkujeni alla on vain lautaa.

5 kommenttia:

 1. Ihana jouluruusu sielläkin kukkii!
  Kylläpäs äitisi onkin vastahakoinen. Mutta ehkä ensijärkytyksestä toivuttuaan ja muutaman yön yli nukuttuaan hän tottuu ajatukseen..?

  VastaaPoista
 2. Onnitteluni sinulle ja äidillesi;
  sinä alat lähestyä...sanoisinko ...naisen ikää ! ;)

  Valokuvaan tietenkin kaikki Helmi Helmet mukaan.

  Nuo ruukkutassut on niin somat, mutta niin ovat ruukkusikin.
  Minullekin tuli kiva paketti Lempituolista tällä viikolla.

  Lämpöaaltoa toivoen,
  Leena ja Pojat ( = Onni ja mammansa siis )

  VastaaPoista
 3. Kannattaa antaa ajatuksen kypsyä :) ehkä hyvinkin löytyy innostusta. Kaunis jouluruusu ja kauniin malliset ruukut. En ole kuullutkaan ruukkutassuista, täytyy lähteä heti kurkkaamaan.

  VastaaPoista
 4. Saila: Saas nähdä, aika itsepäinen voi olla.

  Leena ja Pojat: Ruukut ovat äitini, ja painavat aika paljon! Kottikärryillä sai siirrellä paikoilleen. Keski-ikä on hyvää aikaa! :)

  Cheri: Ruukkutassut ovat oikein mainiot!

  Myrsky: Täytyy yrittää!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.