torstai 2. toukokuuta 2013

Perennapenkki

kevät

Viime vuonna minä kunnostin ulkovajani edustan, käpristyneet männyt saivat lähteä, seinä sai uuden maalin pintaansa ja seinustalle tuli perennapenkki. Nyt se näyttää tältä. Vielä riittää tekemistä, mutta pienenkin perennapenkin muodostaminen ottaa aikansa.


Onneksi myös runsaasti karsittu köynnöshortensia näyttää elonmerkkejä. Sillekin on koittanut uusi alku, kuten myös minulle.

Tänään on ensimmäinen päivä kun olen kotona, vapautettuna työtehtävistäni yt-neuvotteluiden seurauksena.

9 kommenttia:

 1. Tsemppiä uuden edessä! :)

  Vajasi on hienosti maalattu. :)

  VastaaPoista
 2. Vapautettu työtehtävistä. Tuo on tuttua minullekin. Älä lamaannu, tämä on uusi mahdollisuus. Itse lähdin opiskelemaan. Iloja ja suruja, näistä koostuu elämä.

  Mennään ulos pyllimään.

  VastaaPoista
 3. Liian usein kuulee nykyään noita yt-uutisia. Voima kanssasi! Iloitse kevään kasvusta ja Helmin seurasta, kokoa voimasi ja sitten kohti uusia seikkailuja.

  VastaaPoista
 4. Ikäviä juttuja nuo tuollaiset vapautukset. Toivottavasti jaksat kuitenkin nauttia tästä ajasta, kun voit olla kotona ja tehdä, mitä mielit ja lystäät.
  Mukavampaa toukokuuta ja aurinkoa sinne! Helmille terkkuja Viirulta!

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää ja kaikesta huolimatta myös kuulostaa. Olet sellainen pakkaus että varmasti saat aina työtä, ensi kerralla vain valitset vähän tarkemmin ettet mene tyhmään yritykseen ;-)

  VastaaPoista
 6. Sul ei oo mitään hätää, tuommoinen muija saa aina töitä. Nimimerkillä "oon muuten nähnyt myös CVn".

  VastaaPoista
 7. Sirpa ja Kollo: Kiitos! Mitä lie uusi sitten olevankaan...

  Nettimartta: Yritän olla masentumatta! Kyllä kevät ja ystävät auttavat siinäkin :)

  Cheri: Näitä uutisia tuntuu nyt todella olevan joka puolella! Siitä huolimatta täytyy ajatella, etten minä tarvitse kuin sen yhden työn.

  Saila: Niin, voisin ehkä työpaikkahaastattelussa kysyä meinaavatko yt:tä pitää lähiaikoina? ;) No en sentään!

  Zepa: Toivottavasti löytyy! Ei sitä tässä kovin pitkään voi olla töitä tekemättä.

  VastaaPoista
 8. Don´t you worry! Jotain uutta tulee eteen, asioilla on tapana järjestyä... Iloitse nyt tästä hetkestä ja nauti kotosalla olosta Helmin kanssa ♥ Sinullahan jäi viime kesänä lomakin niin lyhyeen...

  VastaaPoista
 9. Yritä nähdä asia uutena mahdollisuutena (helppo sanoa, mutta olen myös saman kokenut). Onneksi on kesä edessä -nauti siitä ensin, kyllä asiat varmasti järjestyvät.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.