tiistai 22. elokuuta 2017

Yritit

Ihanat yrtit

En ole mikään master chef, Australian Master Chefistä puhumattakaan.  Täytyy kuitenkin todeta, että pihalla kasvavat yrtit ovat pelastaneet monta arkista ruokalaija juuri silloin kun kotona ei ole ollut oikein mitään. Ei ainakaan mitään sellaista, mistä olisi saanut ruokaa nopeasti. 


Yksinkertainen munakas, jossa muutama juustonsiivu, sipulia, persiljaa, ruohosipulia ja timjamia on pelastanut päivän. 

Niin myös tekemäni perunasalaatti johon heitin kurkkusalaatinjämän, vähän majoneesia, sekä keitettyjä kananmunia survottuna. Kun joukkoon lisäsi noita samoja yrttejä, nousi nopea perunasalaatti toiselle tasolle. 

Oi oi kun olen tyytyväinen pienen yrttimaani antimiin. 

9 kommenttia:

  1. Eläköön pikku yrttimaa! Korianterikin maistuu monessa ;-) Mulla se on perunasalaatin ja tavallisenkin salaatin peruslisuke.

    VastaaPoista
  2. Mun oli pakko tehdä iltapalaksi munakas, kun luin tämän. Ilman yrttejä tosin, kun ne on väärässä osoitteessa 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin alkoi tehdä mieli munakasta ihan kamalasti, mutta kun ei ole munia :-D Yrtit kyllä löytyisivät...

      Poista
    2. Vaikuttaa siltä, että kuva oli maukas :)

      Poista
  3. Yrtit juhlistavat monta ateriaa. Hih, tänään suunnittelin tekeväni vieraalleni iltapalaksi kanttarelli-peruna frittatan. Illalla kävin keräämässä vähän kanttarelleja ja olin aivan märkä sateenjälkeisen metsäretken päätyttyä. Mutta sain raaka-aineet, loput kasvimaalta ja munat kotelosta :)

    VastaaPoista
  4. Hyvältä kuullostaa. Yrttimaan ei tarvitse olla iso, kun sen antimista saa jo nauttia..:)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.