Sivut

torstai 7. helmikuuta 2013

Monitehopiilolinssit

testattu on

Minä olen likinäköinen ja käytän aika paljon piilolinssejä. Jos niillä korjaisi näköni niin, että näkisin kauas, en sitten enää näkisikään lähelle. Niinpä viimeisellä tarkastuskerralla minulle suositeltiinkin monitehopiilolinssejä. Sellaisista en ollut kyllä kuullutkaan!

Nyt monitehopiilolinssejä on käytetty jo parisen viikkoa ja näkyy kyllä lähelle ja kauas. Aika hieno keksintö siis! Koekäytössä olleista piilolinsseistä toinen tippui viikonloppuna eteisen karvalankamatolle (hups!), mutta löytyi sieltä ja päätyi takaisin silmään erinäköisten huuhtelukertojen jälkeen.

Tänään on sitten tilattu kuuden kappaleen erä näitä ihanuuksia, ja parisen viikkoa pitää kuulemma niiden saapumista odotella. Toivottavasti nykyiset kestävät niin kauan, eikä karvalankamatto-onnettomuuksia tapahdu.

7 kommenttia:

 1. Minustakin monitehopiilarit tuntuvat huimalta keksinnöltä. En kyllä käsitä kuinka semmoiset edes voivat olla mahdolliset, ilmeisesti ovat. (Onneksi en monitehoja vielä itse tarvitse!)
  Piilareilla näkökenttä on huimasti laajempi kuin silmälasit päässä maailmaa katsellessa. Eivätkä ne me huuruun!!!

  VastaaPoista
 2. Ai tommosiakin on. Vau. Kuulostaa teekkarijäynältä :->

  Lopettelin piilarien käytön kun keksin, mikä rooli silmälasien pokilla oikeasti on täs maailmassa. Muuten oisin kyl tykännyt... monta vuotta vaihtelin silmiä vihreistä ruskeisiin, se oli kivaa .

  VastaaPoista
 3. Kaikenlaisia hyviä varaosia kehitetään. Olen jostain lukenut monitehopiilareista, mutta en ajatellut, että niitä on oikeasti käytössä. Kestikö kauan tottua niiden käyttöön?

  VastaaPoista
 4. Sinä onnekas, jos silmäsi eivät ärsyynny piilareista. Minä en voi käyttää edes ripsiväriä, kun silmän limakalvot tulehtuvat pienestäkin ärsytyksestä. Kelpaa sinun nyt katsella tarpeen tullen vastaantulijoita kauniisti silmiin, kun ei ole paksuja laseja ripisienräpsyttelyä piilottamassa ;)

  VastaaPoista
 5. Hienoa että olivat käytössä hyvät. Minä en ole koskaan edes kokeillut piilolinssejä, kumma juttu. Enkä oppinut käyttämään tavallisia moniteholinssejäkään, tai en tykännyt niistä. Nyt minulla on taas erikseen lukulasit ja kaukolasit.

  VastaaPoista
 6. Myrksy: Aivan käsittämätön keksintö kyllä! Minä näköjään tarvitsen monitehoja :) On tuo likinäköisyys päässyt niin pahaksi, ettei näe lähelle, jos se likinäköisyys korjataa. Kaikenlaista...

  Zepa: Silmälasitkin on kivoja! Ja voin vannoa, että tämä ei ole pila :)

  Cheri: Ei se nyt niin kamalan kauaa kestänyt, liikkeessä varoittelivat siihen menevän kaksi viikkoa. Välillä joutuu kyllä räpsyttelemään, että silmä ymmärtää mitä pitää katsoa :)

  Millan: Täytyy siis yrittää käyttää tätä räpsyttelymahdollisuutta kun se kerran on!

  Elina: Älä muuta sano!

  Paula: Eihän sitä kaikkea ehdi kokeilemaan! Sitä paitsi joku tykkää piilareista ja joku toinen laseista. Tällaistahan tämä on.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.