Sivut

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Lukuvuorossa

Lukeminen

Montaa sivua en jaksa iltaisin ennen nukkumaanmenoa lukea. Kun vielä jossain kohdin opettelin lukemaan hitaammin ja enemmän ajatuksella, ei kirjoja kulu samaan tahtiin kuin ennen. Jotain on sentään luettu: 

Lindén Zinaida: Monta maata sitten, Gummerus, 2013. Ostettu ruotsalaistuvan kirjakaupan -80% alesta. Mielenkiintoinen elämänkerta. 

Kerrigan Kate: Onnellisen avioliiton reseptejä, Bazar, 2015, hätäostos kun lukeminen oli unohtunut matkalla kotiin. Välillä tuntuu, että Bazar on tämän hetkinen suosikki kustantamoni, mutta tämä kirja ei kyllä oikein sytyttäny. 

Marklund Liza Ajojahti, Otava, 2013, lahja isältä. Tuttua Marklundia, ei juuri yllätyksiä, mutta pakko silti saada tietää mitä tapahtuu. 


Lisäksi kirjoja on järjestelty, viety kierrätyskeskukseen, oltu viemässä kierrätykseen mutta palautettu hyllyyn. Hyllyyn, jonne ei kyllä mahtuisi enää yhtään kirjaa. Mutta minkäs sitä ihminen itselleen voi. Heikko mikä heikko. 

4 kommenttia:

 1. Tjaa, eikö tuon hyllyn pitänyt olla sellainen, missä on jotain paperijätettä menossa kierrätykseen? Vähän sama juttu, ehkä, jos mietit, raaskiiko luopua... ei... juu... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No piti piti mutta sitten piti vähän järkätä :)

   Poista
 2. Ei kirjoista voi luopua! Minullakin on kaksi pientä ja yksi iso kirjahylly täynnä, yksi kaapillinen (pieni) ja vaatehuoneessa muuttolaatikollinen kirjoja. Onneksi nyt on keksitty e-kirjat, olen ihan koukussa Elisakirjaan. Niin ja saahan Ikeasta lisää edullisia hyllyjä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta saa, vaan eipä taida enää minnekään mahtua!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.