Sivut

tiistai 28. tammikuuta 2014

Kirja

kirpputorilta

Tein eilen pienen kirpputorikierroksen. Löysin muutaman lahjan ja itselleni, suurelle Downton Abbey fanille, kirjan. Muistan tämän tv-sarjan heikosti, enkä katsonut siihen tehtyjä jatko-osia. Kirjan kansi on alkuperäisestä sarjasta, sen muistan. Lisäksi tämän kirjan kansi tuo mieleeni toisen tv-sarjan, sillä sen kirjassa on samantyylinen kansi. Tämä sarja oli nimeltään Testamentti. Sen näkisin mielelläni uudelleen. En muista koska se tuli, enkä muista kuinka pitkä se oli, mutta muistan siitä pitäneeni. 
7 kommenttia:

 1. Minäkin muistan tuon hämärästi. Katsoin myös uusia osia pari vuotta sitten, mutta silloin oli Downton Abbey jo kuvioissa ja olin jotenkin pettynyt Kahden kerroksen väkeen, kun se oli DA:iin verrattuna tyhmä (en tosin muista miten).
  Testamenttia en muista ollenkaan! Minä haluaisin uusintana Merilinjan, ja ne vanhat Herriotit, tai siis Kaikenkarvaiset ystäväni. Suostuisikohan Yle lähettämään toivesarjoja uusintana? Ja vielä sellaiseen aikaan, kun ihminen ehtii telkun ääreen, eli ei keskellä päivää!

  VastaaPoista
 2. Kahden kerroksen väkeä on sarjaklassikko jota lapsuudessani/nuoruudessani katsottiin tiiviisti iästä riippumatta. Olihan vain pari vaihtoehtoista kanavaa, uskokaa tai älkää.

  VastaaPoista
 3. Hämärästi muistan tämän sarjan, Testamentista ei ole mielikuvaa. Merilinja oli hyvä ja Kaikenkarvaiset Ystäväni ihan lemppari, nythän tulee yleltä Nuori Herriot-sarja. Ei kyllä vedä vertoja kaikenkarvaisille.

  VastaaPoista
 4. Saila: Merilinja! Nyt alkoi päässä soimaan musiikki. Varmasti olen tuota katsonut minäkin ja Herriottia tietty.

  Inna Vaara: Uskotaan! Minä muistan kun kolmoselle tulivat uutiset ja ne vasta omituiset mielestäni olivat.

  Päivi: Ikävää, että Nuori Herriot sarjassa taisi olla vain ne nähdyt kolme jaksoa? Loppui kuitenkin niin, että jatkoa jäi odottamaan.

  VastaaPoista
 5. Muistan sarjan, ja katsoin jopa jonkun jatko-osankin joka tuli muutama vuosi sitten. Nyt alkuperäinen sarja on varmaan jo tosi vanhanaikainen, mutta silloin ihan huippua!

  VastaaPoista
 6. Niin, Nuori Herriot ei kuulemma vetänyt katsojia ja siksi loppui lyhyeen. Se alkuperäinen kaikenkarvaiset ystäväni oli suosikkini (no, ei ihme, hehheh).

  VastaaPoista
 7. Snabelbacka: Minä olisin jaksanut katsoa nurota Herriottia pitempään, kuten myös Kaikenkarvaisia Ystäviä :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.