Sivut

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Patteriremontti

alkaa

Kesän alussa taloyhtiön asukkaita informoitiin alkavasta patteriremontista. Kaikki huonekalut tulee siirtää pattereiden edestä vähintään metrin päähän ja verhot olisi siirrettävä syrjään. Hommaa siis riittää tälle sunnuntaille. 


Sellaisen (epä)järjestyksen kanssa olisi eleltävä muutama viikko. Toivottavasti remppa etenisi arvioitua nopeammin. Oman epäjärjestykseni kanssa pystyn kyllä elämään, mutta tällainen pyydetty epäjärjestys on toinen juttu. Yhden investoinnin tein remonttia varten. Tuulikaapin ovessa on nyt kuvan kyltti. Lisäsin siihen tekstin x 2. Maanantaiaamusta soitan vielä työnjohtajalle sekä laitan oveen lapun ja ohjeet. Kotieläintalouksissa remontti on aina jännä juttu. 

12 kommenttia:

 1. Toivottavasti osaavat sulkea ovet! Mikä olisi kauheampaa kesken työpäivän kuin puhelu "sori mut sun kissa taisi mennä ulos"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onneksi puhelua ei ole tullut. Vielä ainakaan. Tosin epäilen ettei täällä kukaan ole käynytkään.

   Poista
 2. Kissalliselle taloyhtiön remontit tuovat jännitysmomentin, että pysyykö kissa(t) asunnossa remontoinnin ajan karkaamatta.

  Hieno kyltti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuovat. Mutta kun siellä hoitopaikassakin aloitellaan pientä remonttia, niin on parempi vaan pysytellä kotona.

   Poista
 3. Hieno kyltti! Toivottavasti ohjeet menee perille. Remontit ja muut huoltokulkemiset on lemmikkitalouksissa erikoisen jänniä juttuja.

  Ja sellainen pyydetty epäjärjestys tosiaankin repii hermoja. Vaikka itselläkin olisi kaikenlaista tavarakasaa siellä täällä, niin sentään huonekalujen ja muiden isompien asioiden pitäisi olla paikoillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavarakasoja löytyy aina, mutta yleensä sentään huonekalut ovat paikoillaan. Paitsi nyt.

   Poista
 4. Toivottavasti remppa tosiaan menee sutjakkaasti. Kissoilla voi olla hauskaa, kun ne hoputtavat ja viihdyttävät työmiehiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kohdalle osuisi myös lemmikkimyönteisiä remontoijia!

   Poista
 5. Laita kissan kokoisin kirjaimin: Asunnossa on kaksi kissaa vapaana. Noissa hommissa kun ovea saatetaan pitää auki vaarallisen kauan ja teidän kisut eivät pelkää vieraita, voivat hyvinkin oivaltaa tilaisuutensa tulleen. Pelottavaa. Olisi tietty kätevää jos remontin kulusta infottaisiin vähän tarkemmin, lapset voisivat lähteä vaikka mummulaan siksi päiväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sainkin lisätietoja, että ilmoittavat aina päivää ennen kun tulevat asuntoon. Nyt on kulunut kolme päivää eikä täällä ole ilmeisesti käynyt kukaan!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.