Sivut

perjantai 18. tammikuuta 2013

Pakkasraja?

Työmatkakävelylle

Minä kävelin tänäänkin Helsingin Rautatieasemalta Sörnäisiin. Matka-aikahan on se 30 - 35 minuuttia. Tänään reitti kulki Kaisaniemen puiston läpi. Kun olin suurin piirtein puolivälissä, oli toppatakkini ylösnostettu kaulus ihan märkä hengityksestäni ja reidet kihelmöivät - 18 asteen pakkasesta. Sinnikkäästi kävelin kuitenkin koko matkan töihin asti, mutta harkitsen vakavissani ottavani käytöön pakkasrajan. Olisiko - 15 C sopiva?

 
Viikonloppukävelyjä pakkasraja ei koske, joten katsotaan kuinka käy huomenna.
Pakkasta ainakin taitaa olla tarjolla yllin kyllin.

4 kommenttia:

 1. Huomenaamusta alkaen pakkanen kai jo hellittää! Tarjoudun kävelyseuraksi :-)
  Olet reipas, kun kävelit ja myös siitä, että pakkasrajaehdotuksesi on -15. On se kumminkin aika paljon nimittäin. Mutta voi olla, että siihen asti onkin sopiva kävelyilma. En ole testannut asiaa niin tieteellisesti.

  VastaaPoista
 2. -15 on perinteinen pakkasraja. Koulussakaan ei lähdetty hiihtämään jos oli kylmempää. Kotona voi topata niin paljon päälle, että tarkenee kylmemmässäkin, kävin tänään ostamassa talviurheiuvälineitä, joten kohta viiletetään pitkin hankia.

  VastaaPoista
 3. Saila: Nyt täällä on - 24,8 C , joten taidan jättää kävelyn kokonaan väliin tänään! Ehkä.

  Cheri: Niin, tässä kohdin voisi perinteitä taas kunnioittaa!

  VastaaPoista
 4. -15 oli meilläkin koulussa pakkasraja. Silloin joskus. Se on kuunneltava omaa kehoa... (Eikö ollutkin hienosti ilmaistu?) Kovassa pakkasessa liikkuminen ei todellakaan ole mukavaa. Ehkä pakkaspäiville täytyy keksiä jotain muuta kävelyn sijaan?

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.